resver-icon

Downtown Building

0731550043

DESPRE NOI

În contextul unei societăţi moderne şi datorită boom-ului tehnologic din ultimii ani s-a născut un concept nou şi inovativ : Downtown Building. Touch Cafe este o cafenea multimedia care aduce cea mai nouă tehnologie din Europa şi anume mesele multimedia cu touch screen.

Touch Cafe se deschide în 2016 şi doreşte să impună un nou trend. Acum poţi accesa cele mai noi aplicaţii în timp ce îţi bei cafeaua în oraş cu prietenii tăi. Tinerii nu mai socializează din cauza telefoanelor şi a tabletelor, iar această nouă tehnologie vine în speranţa că socializarea se va face pe baza tehnologiei. Astfel, tu şi prietenii tăi puteţi folosi acelaşi ecran tactil pentru a da share informaţiei la aceeaşi masa !

Vă aşteptăm să descoperiţi TOUCH CAFE!

Locaţie : Downtown Building ( etaj 6 )

Bucătarii noştri

Sănătoasă, vie, proaspătă, naturală – acestea sunt cele patru caracteristici ale uneia dintre cele mai îndrăgite bucătarii regionale ale lumii: bucătăria mediteraneană. Alimentele mediteraneene şi modul de pregătire a mâncării sunt recunoscute în întreaga lume ca şi unele dintre cele mai sănătoase şi, nu mai puţin important, cele mai delicioase.
Pentru că ne dorim să dăruim clienţilor excelenţă în farfurie am ales cea mai bună echipă de bucătari condusă de Chef Adriana Obrocaru, cunoscută mai ales ca finalistă în cadrul concursului televizat MasterChef.

adriana-obrocaru_size1

FOOD & DRINK

Touch Caffe este singura cafenea din Constanta care vine sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. 

Upcoming events

Evenimente

CONTACT

0731 550 043

Strada Stefan cel Mare nr. 2, Constanta

contact@touchnetwork.ro

Opening hours

MON—SAT…………………8am—1am
SUN………………………..8am—1am